• Vandaag is de Efteling gesloten
  • Ma t/m Vr van: --:-- tot --:-- uur
  • Za & Zo van: --:-- tot --:-- uur
  • Efteling is vanwege maatregelen gesloten
Home » Regels Corona

Helaas sluit ook de Efteling weer tijdelijk haar poorten vanaf morgen, zondag 19 december 2021. In deze mail vertellen we je meer over de gevolgen voor je abonnement.

Wat is de compensatie? 
De compensatie is exact hetzelfde als die van de vorige sluitingsperiodes. Per dag dat we gesloten zijn gaan we je dus weer compenseren in de vorm van een tegoed op je abonnementspas. Het bedrag dat je per dag terugkrijgt is afhankelijk van je abonnementsvorm. Ook voor een eventueel parkeerabonnement gaan we je compenseren. Wanneer de Efteling weer opent zullen we je per abonnementsvorm laten weten om welk bedrag het gaat. Het tegoed wordt daarna zo snel mogelijk gestort op je abonnement. Vervolgens kun je het besteden op bijna alle locaties binnen de Wereld van de Efteling.

Verloopt jouw abonnement tijdens de sluiting? 
Je kunt je abonnement gewoon online verlengen. Op die manier kun je dus wel profiteren van de verlengingsactie. Verloopt je abonnement in januari 2022 en verleng je uiterlijk 31 december 2021 online, dan gelden de huidige prijzen voor maand- en jaarbetaling. Voor de dagen waarop je abonnement geldig is tijdens de sluitingsperiode, krijg je ook na verlenging gewoon compensatie in de vorm van een tegoed van je abonnementspas. Meer informatie over het verlengen van je abonnement kun je vinden op efteling.com/verlengen.

Besluit je om jouw abonnement niet te verlengen, dan kun je wel het tegoed dat we als compensatie storten de komende 3 jaar alsnog gebruiken. Bijvoorbeeld als je dan een dagje naar de Efteling komt.

Verloopt je abonnement nu, maar lukt het niet om online te verlengen? 
Dan kun je na de heropening nog 4 weken bij de Gastenservice van de verlengingsactie profiteren. 

Wordt jouw zoon of dochter tijdens de sluitingsperiode 4 jaar? 
Dan kun je na de heropening nog 4 weken bij de Gastenservice het gereduceerde abonnement voor 4-jarigen aanschaffen.

Heb je in 2021 tickets gekocht met vriendenkorting en deze nog niet gebruikt?
Vriendentickets gekocht in 2021 waren geldig tot en met 31 december 2021. Door de tijdelijk sluiting kun je de laatste 13 dagen deze tickets helaas niet meer gebruiken. Zodra we weer heropenen kun je in de 13 dagen daarna deze tickets alsnog gebruiken. 

We hopen je uiteraard weer snel te mogen verwelkomen in onze Wereld vol Wonderen!