Loonsche Land Efteling

Aan de rand van natuurgebied Loonsche Land en op loopafstand van het Efteling park ligt vakantiepark Efteling Loonsche Land. Hier kijk je uit over boomtoppen en vind je hutten die bedekt zijn met duinzand en heide. Vakantiepark Efteling Loonsche Land beschikt over eenvoudige, knusse vakantiewoningen en hotelkamers gemaakt van natuurlijke materialen. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling. Boven, op of onder de grond: dichter bij de natuur kun je niet komen!


Natuurorganisatie IVN

Op het gebied van natuurbeleving werkt de Efteling samen met natuurorganisatie IVN. Wekelijks worden er rondleidingen gegeven aan gasten van Vakantiepark Efteling Loonsche Land over het cultuurgebied, de flora en de fauna  van het natuurgebied Loonsche Land. Wil jij ook het Loonsche Land ontdekken? Reserveer dan via de receptie van Loonsche Land!

Spot dieren!

Ga op ontdekkingstocht in het Loonsche Land! Spot eekhoorns, hazen, vogels, konijnen en vleermuizen. Als je heel stilletjes bent, kun je ook reeën zien. Of schapen. Zij grazen op de heiden om de diversiteit in stand te houden.