Laatste kans om je AH Efteling-spaarkaarten te verzilveren

Gepubliceerd op 9 juni 2022 om 23:44

Heb jij nog volle Efteling-spaarkaarten in jouw la liggen? Let op, verzilver ze uiterlijk 12 juni 2022!

Ben jij jouw Efteling-bezoek al aan het plannen? Tot en met 12 juni 2022 is het mogelijk om je volle spaarkaarten in te wisselen bij Albert Heijn voor € 12,50 korting op een Efteling-ticket. Wees er op tijd bij en profiteer van de állerhoogste korting op jouw dagje Efteling!

De spaaractie

Van 14 februari tot en met 6 maart 2022 was het mogelijk om bij Albert Heijn te sparen voor de állerhoogste korting op Efteling-tickets. Bij elke € 5,- aan boodschappen ontving je één zegel. Met vier zegels is je spaarkaart al vol en ontvang je tot € 12,50 korting op een Efteling-ticket.

Hoe verzilver je je volle Efteling-spaarkaart?

Een volle spaarkaart is te verzilveren bij de gewone kassa, de zelfscankassa’s, ah.nl en de AH app. Je kiest het soort ticket, het aantal en vervolgens worden de volle spaarkaarten gescand voor de korting. De bon die je krijgt is je entreeticket voor de Efteling. Er kan maximaal 1 volle Efteling-spaarkaart ingeleverd worden per Efteling-ticket.

Sla je Albert Heijn tickets op in de Efteling-app

Via de Efteling-app heb je je Albert Heijn tickets altijd bij de hand! Sla je tickets op in de Efteling-app door deze te scannen. Laat op de dag van je bezoek de QR-code in de Efteling-app scannen bij de Hoofdentree. Zorg dat je je bezoek aan de Wereld vol Wonderen vooraf reserveert. Nu kan je sprookjesachtige dag écht beginnen!