Nieuw: Coca Cola Freestyle in de Efteling

Gepubliceerd op 27 mei 2022 om 21:36

Ontdek vanaf half juni meer dan 100 smaken in de nieuwe Coca Cola Freestyle-automaten. 

 

In Station de Oost bij de Hongerige Machinist, bij Frau Boltes Küche en bij restaurant Het Witte Paard kan je vanaf half juni zelf je eigen frisdrank mixen! In de speciale Coca Cola Freestyle-automaat D’n Dorstlesser kies je uit meer dan 100 verschillende smaken zelf de lekkerste combinatie. Eerst kies je een hoofdsmaak zoals Coca-Cola Zero of Sprite en daar voeg je een extra smaakje, zoals citroen of kers, aan toe. Er zijn ook al speciale mixen voorgeprogrammeerd.

Speciaal voor onze 70e verjaardag is er niet alleen een toffe herbruikbare souvenirbeker verkrijgbaar, maar ook een unieke Efteling-smaak: de Slinger Slurp! Een mix van Coca-Cola Zero Vanilla met een feestelijke twist van Fanta Zero Cherry.

Hoe werkt het?

Koop jouw unieke Efteling-souvenirbeker bij één van de kassa's van de horecalocaties de Hongerige Machinist, Frau Boltes Küche of restaurant Het Witte Paard. Ook bij de mobiele frisdrankkarren zijn de bekers verkrijgbaar. De beker kost € 9,50 per stuk. Koop je er 2 tegelijk dan betaal je € 9,- per beker en de souvenirbeker kost € 8,50 als je 3 stuks koopt. Elke beker kun je 2 keer vullen bij de Coca Cola Freestyle-automaat D’n Dorstlesser. Nog meer dorst? Schaf extra credits (á € 2,75) aan via de kassa en op een later moment via het self service opwaardeer-station. De chip in de beker registreert het aantal credits. Je hebt dus geen bonnetje nodig om opnieuw een drankje te tappen. De credits zijn een half jaar geldig.  Je kunt de beker dus keer op keer gebruiken. Lekker duurzaam!

Tip: abonnementhouders krijgen 1 euro korting op de aanschaf van een beker en betalen € 8,50. Je kunt voor de aanschaf van de beker je abonnementstegoed gebruiken. Koop je extra credits bij de kassa, dan krijg je op vertoon van je Efteling-abonnement 5% korting. Bij het self service-opwaardeerstation krijg je geen extra korting.