Een zomer met veel entertainment, de hele dag door!

Gepubliceerd op 27 mei 2022 om 21:34

Heb jij ook zo’n zin in de zomer? In juli en augustus zijn we zowel doordeweeks als in het weekend éxtra lang geopend en komen Efteling-attracties tot leven!

Het zomerseizoen staat voor de deur en natuurlijk hoort daar een dagje Efteling bij! Je kunt nu al je favoriete bezoekdag reserveren tot en met 4 september 2022.

Extra lang geopend

Tijdens de zomermaanden vind je volop verkoeling in de leukste waterattracties, voel je de frisse wind tijdens een ritje op hoge snelheid in de Python, geniet je van spectaculaire parkshows en bewonder je de natuur op haar mooist.

De Efteling is natuurlijk elke dag geopend, in juli en augustus zowel doordeweeks als in het weekend veelal tot 22.00 uur. Bewonder de zonsondergang vanuit de Pagode en beleef eens een achtbaanritje in het donker. Kortom, geniet samen van de lange zomerdagen in de Efteling!

Tip: heb je niet de hele dag de tijd? Kies dan voor een ticket Maan en geniet vanaf 18.00 uur tot sluitingstijd van de Efteling.

Extra entertainment

In juli en augustus valt er de hele dag door iets te beleven in de Efteling. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat! Op verschillende locaties in het park komen attracties zelfs tot leven. Hoe dat eruit komt te zien onthullen we op een later moment.

Op vakantie naar de Efteling!

Wil je samen nóg langer genieten van de zomer in de Efteling? Boek een overnachting, lang weekend of midweek in een van onze sfeervolle vakantiewoningen of sprookjesachtige hotelkamers. Zo hoef je niets te missen van de vele attracties, indrukwekkende shows en zomerse lekkernijen.