Kom schaatsen tijdens de Winter Efteling!

Gepubliceerd op 30 september 2022 om 10:01

De Winter Efteling duurt 16 weken: van 14 november tot en met 5 maart 2023! Nieuw is de schaatsbaan op de sfeervolle Warme Winter Weide.

14 november start de Winter Efteling

De Efteling is vier seizoenen lang geopend, dus ook in de winter. Tijdens de Winter Efteling toveren we het hele attractiepark om tot een betoverende winterse wereld vol warmte en gezelligheid.

De Vreugdevuren, knisperende potkacheltjes en duizenden twinkelende lichtjes zorgen ook deze Winter Efteling voor een betoverende sfeer in het park. En alles komt samen op de Warme Winter Weide, waar je dit jaar ook een rondje kunt schaatsen! Natuurlijk zijn attracties en restaurants na zonsondergang prachtig verlicht. Net als het Sprookjesbos, waar kinderen in het nieuwe Heksenkamp een kijkje kunnen nemen in de pruttelende pan van de Heks. Parkshow Raveleijn is de gehele Winter Efteling meerdere keren per dag te bezoeken, je kunt zingen en swingen met winters entertainment en elke dag wordt afgesloten met de spectaculaire watershow Aquanura in het donker.

16 weken lang genieten van de Winter Efteling

De Winter Efteling start dit jaar op maandag 14 november 2022 en duurt tot en met zondag 5 maart 2023! In totaal kun je er dus 16 weken van genieten! Proef met de hele familie de winterse sfeer, stap in de attracties en geniet samen van de warmste momenten.

Schaatsen op de Warme Winter Weide

De Speelweide verandert ook dit jaar in de sfeervolle Warme Winter Weide. Op de Warme Winter Weide is dagelijks extra entertainment en hartverwarmend muzikaal aanbod te vinden. Onder meer Pardoes en Pardijn verwelkomen kinderen in de arrenslee en Fay de Fee en Pinokkio laten het sneeuwen. Bezoekers kunnen zich laten verwarmen door de muziek van Zang en Gelukkig en vanaf 10 december zorgen Mijnheer en Mevrouw Tijd, van theatershow CARO, voor een Wonderful Wintertime met winterse liedjes. Op de Warme Winter Weide kun je bij de verschillende chalets spelletjes doen, smullen van heerlijke winterse lekkernijen en snuffelen tussen de winterse souvenirs. Nieuw dit jaar is de schaatsbaan in de open lucht. Leen schaatsen tegen een kleine vergoeding en beleef het ultieme wintergevoel.

 

Openingstijden Winter Efteling

De Winter Efteling gaat in de kerstvakantie open om 10.00 uur en sluit om 20.00 uur. Behalve op 31 december, dan sluit de Efteling om 18.00 uur in verband met het Oud & Nieuw feest. Op doordeweekse dagen buiten de vakanties opent de Winter Efteling veelal om 11.00 uur en sluit om 18.00 uur. Check voor de actuele openingstijden de openingstijdenkalender en de gratis Efteling-app.