Efteling deze zomer weer extra lang geopend

Gepubliceerd op 10 juni 2023 om 08:52

Tijdens de zomermaanden komt de Efteling nóg meer tot leven. Vanaf 30 juni tot en met 3 september kun je elke dag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat in het Nederlandse attractiepark genieten van alle achtbanen, attracties en sprookjes. Vind volop verkoeling in de waterattracties, geniet van spectaculaire parkshows en bewonder de natuur op haar mooist. Op verschillende locaties komen de Eftelingbewoners de zomer mee vieren. 

Tijdens de zomervakantie is de Efteling elke dag langer open, meestal zelfs tot 22 uur. Bezoekers kunnen verkoeling vinden in de waterattracties – zoals wildwaterbaan Piraña, avontureneiland Archipel of waterachtbaan De Vliegende Hollander – of in de schaduw van het Sprookjesbos.

Vijf pleinen in het park zijn deze zomer bijzondere plekken vol beleving en fantasie:

Ton van de Ven Plein
Op het Ton van de Ven Plein hoor en beleef je de wereld van Droomvlucht. Verspreid over de bloementuin staan romantische zitjes. De perfecte plek om te genieten van de bloemenpracht om je heen. Of neem samen met de elfjes plaats op een schommel van de Elfentroon in het midden van het plein. 

Max & Moritz Plein
Wees welkom op het zomerfeest op het Max & Moritz Plein! Bakker Krümel en Frau Schmetterling zijn zoals altijd druk in de weer en spelen deze zomer mee in de nieuwe plaatselijke fanfare Anderberg Musikverein. Let wel op dat Max en Moritz je niet van de sokken rijden in hun vliegmachien…

Fata Morgana Plein
Op het Fata Morgana Plein sta je oog in oog met de reusachtige Djinn. Deze zes meter grote schatbewaker van de Sultan komt een kijkje nemen buiten de paleismuren van Fata Morgana. Maar wees gerust, bekwame wachters proberen de gigant in bedwang te houden.

Nieuw: Ruigrijk Plein
Op het nieuwe Python Podium, naast Station de Oost in Ruigrijk – het parkdeel met de ruigste achtbanen zoals de Python, Joris en de Draak en Baron 1898 – kom je alles te weten over de snelheid en de zogenaamde ‘G-krachten’ van de rollercoasters. Jong en oud kunnen deelnemen aan allerlei interactieve experimenten.

Nieuw: Zomerstrand
De Speelweide van het attractiepark is omgetoverd tot een Zomerstrand voor de hele familie. Terwijl de jongsten genieten van een zomerse parkshow met Jokie en Jet, of spelen bij het sombrero-springkussen en het zandkasteel, relaxen de ouderen bij de horeca en de Mariachi band op dit nieuwe strand.

De speeltijden van het extra entertainment zijn te raadplegen via de gratis Efteling-app. Tijdens de zomermaanden zijn speciale avondtickets verkrijgbaar. Deze zijn geldig vanaf 18 uur en kosten 27 euro. Kijk op de website van de Efteling voor de exacte openingstijden: efteling.com/openingstijden.

Sprookjesachtig overnachten
Wie deze zomer meerdere dagen van de Efteling wil genieten, kan overnachten in de nabijgelegen Efteling-hotels of -vakantieparken. Verblijf is telkens inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark tijdens de reguliere openingstijden.

Reactie plaatsen

Reacties

Ruben
een jaar geleden

Hou mijn op de hoogten van de zomer avond in de Efteling

Eftel-site.nl
een jaar geleden

Als er persberichten komen zul je ze op de site terug vinden.
Tegen de tijd komen er natuurlijk ook foto's en waarschijnlijk ook video's op onze site en Facebook.
Nieuws berichten zie je ook altijd terug in ons Twitter account. Ga naar info en dan social voor de linken van onze sociale media.