Light Nights in Ouwehands Dierenpark wegens succes verlengd!

Gepubliceerd op 1 februari 2024 om 18:13

Als de dieren gaan slapen, sta je in Ouwehands Dierenpark oog in oog met miljoenen jaren geleden! Dit lichtspektakel voor jong en oud is wegens succes verlengd tot en met 24 februari 2024.

 

Light Nights ‘Treasures of Time’

Sinds de herfstvakantie van 2023 breng je ‘s avonds een wel heel magisch bezoek aan Ouwehands Dierenpark. Stap door de tijdstunnel en begeef je in het tijdperk van de dinosauriërs. Laat je verrassen door metershoge lichtkunstwerken van magische planten, vulkanen en de meest bijzondere dieren. Een complete avond uit met vurig entertainment, een spannende familieshow en smakelijke horecaspecials. Light Nights ‘Treasures of Time’ stond gepland tot 27 januari 2024 maar is wegens succes verlengd tot en met 24 februari 2024.

Handgemaakte kunstwerken

Wat Light Nights in Ouwehands Dierenpark zo bijzonder maakt, is dat alle lichtobjecten op maat voor Ouwehands Dierenpark ontworpen en gemaakt zijn door een groep specialisten uit China. De Chinese kunstenaars komen uit de provincie Sichuan in China. Hier komen ook de twee reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen vandaan die sinds 2017 in Ouwehands Dierenpark verblijven. Maandenlang werkte het team van kunstenaars uit China aan de indrukwekkende lichtobjecten.

 

Light Nights bezoeken?

Light Nights 'Treasures of Time' vindt plaats op zaterdag 3 en 10 februari 2024 en in de voorjaarsvakantie van 17 t/m 24 februari 2024. Bekijk de kalender en ticketprijzen op de website www.ouwehand.nl/lightnights

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.