De scholen staken !

Gepubliceerd op 18 januari 2020 om 00:17

Op 30 en 31 januari 2020 doen veel Nederlandse basis- en middelbare scholen mee aan een staking. In deze blog geven we je 6 tips om deze dagen op een leuke manier in te vullen!

Tip 1: Natuurlijk kun je op de stakingsdagen de Efteling bezoeken!

 

De Efteling is iedere dag van het jaar geopend. Dus ook op donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020 tijdens de landelijke staking van de basis- en middelbare scholen. Het park is deze twee dagen geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Online koop je snel en eenvoudig je tickets met korting.

www.Efteling.com

Tip 2: Download gratis de nieuwe Efteling Kids app

 

Met deze vrolijke Efteling Kids app is de wereld van sprookjes nooit ver weg. Kijk gezellig samen video’s, luister naar Efteling Kids Radio of de voorleesverhaaltjes van Jokie en Jet. Laat je kindje eindeloos de kleurplaten kleuren, puzzel samen en doe spelletjes, zoals memory en zoek-de-verschillen. Of versier jullie eigen foto’s met grappige Efteling-stickers. En klikken jullie op één van de attracties op de plattegrond, dan is het net of je ín de Efteling zelf bent.

De Efteling Kids app kun je vinden op Apple store & Google play

Tip 3: De leukste kleurplaten voor jouw (oppas)kinderen

 

Download via Pinterest de leukste kleurplaten van de favoriete Efteling-bewoners van je kindje of kleinkind en het kleuren kan beginnen! 

De kleurplaten kun je vinden op Pinterest

Tip 4: Luister thuis Efteling Kids Radio

 

Efteling Kids Radio is het enige landelijke radiostation speciaal voor kinderen. Je hoort er de grootste hits van nu, leuke Efteling-muziek en sprookjes. Maar we houden je ook op de hoogte van alle nieuwtjes uit de Efteling. Je kunt naar ons luisteren via de kabel, via de TV, op internet of via onze app.

De Efteling Kids Radio kun je vinden op Apple store & Google play

Tip 5: Urenlang kijkplezier met de leukste YouTube-series

 

Neem een kijkje op een van de Efteling YouTube kanalen. Bekijk eindeloos filmpjes van Jokie en Sprookjesboom. Neem een exclusief kijkje achter de schermen bij de bouw van de nieuwe familie-achtbaan Max & Moritz. Of beleef met een van de onrides de Efteling-attracties thuis!

Efteling YouTube kanaal

Tip 6: Altijd al een keer willen overnachten bij de Efteling?

 

Boek dan een last minute en kom sprookjesachtig overnachten in een van onze hotelkamers of vakantiewoningen. Er zijn nog maar een paar accommodaties beschikbaar. Tip: zoek op aankomstdatum donderdag 30 januari en vertrekdatum vrijdag 31 januari of op aankomstdatum 1 februari en vertrekdatum maandag 3 februari.

www.efteling.com/overnachten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.