In deze restaurants kun je ook ná sluitingstijd een hapje eten

Gepubliceerd op 21 januari 2020 om 16:43

In deze restaurants kun je ook ná sluitingstijd een hapje eten

In de Efteling kun je niet alleen vóór opening al ontbijten, maar ook ná sluitingstijd dineren! Bekijk welke restaurants langer open zijn.

Restaurants in het park

Alle onderstaande restaurants zijn na sluitingstijd geopend. Bij drukte kan het voorkomen dat ook andere restaurants langer geopend blijven. Kijk voor de actuele tijden in de gratis Efteling-app.


1. Pannenkoeken eten bij Polles Keuken

Polles Keuken is hét pannenkoekenrestaurant van de Efteling. Met uitzicht op Symbolica geniet je in de ochtend van een heerlijk ontbijt van American Pancakes of yoghurt met granola en fruit. Vanaf 11.30 uur wijzigt de menukaart en kun je de rest van de dag smullen van zoete en hartige pannenkoeken. Kinderen mogen natuurlijk hun eigen pannenkoek versieren en op zoek gaan naar het magische toverwater. Tijdens het eten zorgt de kookstoof voor muzikaal vermaak.


2. Het Wapen van Raveleijn

Lange tafels vol heerlijk eten en rijkelijk geschonken wijn, bier en frisdranken. Raveleijn’s populairste restaurant serveert zowel lunch als een diner met een driegangen maaltijd. Het diner heeft een vaste prijs, waarbij een groot aantal dranken zijn inbegrepen (€ 31,- per volwassene, € 17,- per kind van 4 t/m 12 jaar en kinderen t/m 3 jaar dineren gratis). Kleine ruiters kiezen tijdens de lunch uit verschillende plankjes met boterhammen en fruit. Ook tijdens het diner is er speciaal kindermenu. Ze mogen zelfs hun eigen ijsje versieren als toetje! 


3. Pinokkio’s pizza & pasta restaurant

Zin in een lekkere pizza of pasta? Ontdek dan de verse Italiaanse keuken in Pinokkio’s pizza & pasta restaurant in het Efteling Theater. Kinderen mogen zelf kiezen van de kinderkaart en als kers op de taart ook hun eigen ijsje versieren.


4. De Vrolijke Noot

Loop binnen bij De Vrolijke Noot en ontdek alle verse, huisgemaakte lekkernijen uit het La Place assortiment. Van zoete taartjes en vers belegde broodjes tot frisse salades en een heerlijke burger met frietjes. Kids genieten van het kindersmulmenu dat ze zelf mogen samenstellen! Restaurant De Vrolijke Noot vind je vlak bij de Hoofdentree van de Efteling.


5. Nieuw: Restaurant Fabula

In Restaurant Fabula kunnen de kinderen zich uitleven in de binnenspeeltuin, terwijl de ouders een heerlijke drankje halen bij de Savannebar. Bovendien kun je in de Wereldkeuken terecht voor verse en verantwoorde vlees-, vis- en veganistische gerechten. Kies bijvoorbeeld voor een burger, maaltijdbox of salade uit één van de drie leefomgevingen; jungle, oceaan of savanne. Kinderen kunnen bij het Grommm!-menu kiezen uit een kipburger of een wrap met zoete aardappelfriet of ga voor een veganistische pasta. Een drankje en groente of fruit is inbegrepen. Bovendien mag je het bordje mee naar huis nemen.


6. Snacken bij De Steenbok

Heb je lekkere trek? Snack erop los bij Bobsleevereniging De Steenbok, naast de nieuwe familieachtbaan Max & Moritz. Geniet er van een lekker frietje, snacks, hamburgers en frisdrank. Je kunt binnen bestellen of gebruik maken van de snackmuur! Bij lekker weer is het goed toeven op het fijne terras. 


Restaurants in de verblijfsaccommodaties

Ook als je niet blijft slapen, kun je aan het einde van je dag in de Efteling eten in de restaurants in de verblijfsaccommodaties. Naast de normale- en seizoensgerechten, zijn er op alle locaties ook kindergerechten aanwezig. Reserveren is wenselijk, bel dan +31 (0) 416 537 777 (dagelijks bereikbaar van 09:00 – 21:00 uur).


7. Eten & drinken in het Efteling Hotel

Schuif aan een koninklijke tafel in De Hoffelijke Heraut voor een heerlijk 3-gangenmenu of trakteer jezelf op een broodje, taart of snack in de Gelagkamer. In het weekend kun je ook aansluiten voor een vorstelijk buffet in de Koninklijke Kasteelzaal.


8. Restaurant het Eethuys in Vakantiepark Efteling Bosrijk

Voor een sfeervol diner ben je bij het Eethuys aan het juiste adres. Kies uit overheerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Of ga voor een Bosrijk Special en geniet van de lekkerste ingrediënten.


9. Restaurant De Proeftuyn in Vakantiepark Efteling Loonsche Land

In Restaurant De Proeftuyn kun je terecht voor ontspannen diner, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. Op de kaart staan vooral seizoens- en streekproducten en we gebruiken kruiden uit eigen moestuin. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de vlees- of visproeverij!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.