Efteling gaat nog minstens zes jaar door met paardenshow Raveleijn

Gepubliceerd op 31 januari 2020 om 00:35

De Efteling is van plan om de paardenshow Raveleijn nog minstens zes jaar lang op te voeren. Daarvoor heeft het attractiepark een contract gesloten met het Franse themapark Puy du Fou, dat de voorstelling sinds 2013 produceert. Raveleijn zal in ieder geval tot begin 2026 te zien zijn.

Nieuwe effecten
In 2020 draait in ieder geval nog gewoon de oude Raveleijn-voorstelling, bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. "Vanaf 4 april kunnen parkgasten Raveleijn weer zien. Het gaat om dezelfde show als afgelopen seizoen. Er worden vooralsnog geen nieuwe acts of effecten aan de huidige parkshow toegevoegd." Volgens de voorlichter wordt Raveleijn gewaardeerd met het rapportcijfer 8,8. "Een mooi resultaat."

Raveleijn, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Paul van Loon, gaat over vijf kinderen die door een betovering in ruiters transformeren. Ze gaan vervolgens de strijd aan met de wrede Olaf Grafhart om de middeleeuwse stad Raveleijn te bevrijden. Het decor heeft een oppervlakte van 1500 vierkante meter. Per voorstelling is er plaats voor 1200 toeschouwers.

Bron: Looopings.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.