Nieuwe Efteling-voertuigen pin-set?

Gepubliceerd op 22 april 2022 om 13:52

Binnen de Wereld vol Wonderen kan je veel verschillende sprookjesachtige voertuigen vinden! Een perfect thema voor een nieuwe pin-set.

Vanaf zondag 1 mei is de nieuwe voertuigen pin-set verkrijgbaar in de Efteling. Neem met deze unieke set de Fantasievaarder, het Traptreintje of de Monorail Slak met je mee naar huis! De pin-set bevat de EPP nummers 433, 434 en 435 en wordt verkocht in een oplage van 1.750 stuks. De prijs is € 15,- per pin-set.

Hoe te bemachtigen?

Om iedereen de kans te geven deze pin-set te bemachtigen worden er zondag 1 mei tussen 9.00 uur en 10.00 uur bonnetjes uitgedeeld bij het souvenir chalet naast Efteldingen op het Dwarrelplein. Er geldt een maximum aantal van 3 bonnetjes per persoon. Per bonnetje is het mogelijk om tussen 10.00 uur en 13.00 uur een pin-set te bemachtigen in het Lavenlaar, naast het Leerhuys. Let op, vanaf 13.00 uur zijn de bonnetjes niet meer geldig. Vanaf 13.30 uur zijn de resterende pin-sets verkrijgbaar bij souvenirwinkel In den Ouden Marskramer zo lang de voorraad strekt.

Tip voor abonnementhouders

Op vertoon van jouw Efteling Abonnement ontvang je 5% korting bij aankoop van de nieuwe voertuigen pin-set. Het is ook mogelijk om het Efteling-tegoed op je abonnementspas te gebruiken om de pin-set aan te kopen.