La Place verhuist naar het Reizenrijk

Gepubliceerd op 16 april 2022 om 13:41

Restaurant De Vrolijke Noot maakt plaats voor het nieuwe Efteling Grand Hotel. Begin juni verhuist het La Place concept naar restaurant Panorama self-service.

In 2024 breiden we de Efteling uit met een imposant hotel naast de Hoofdentree. In de loop van dit jaar beginnen naar verwachting de bovengrondse werkzaamheden, onder andere op de locatie waar nu restaurant De Vrolijke Noot zich bevindt.

Verhuizing naar restaurant Panorama self-service

Sinds juli 2018 kun je in restaurant De Vrolijke Noot op het Dwarrelplein genieten van alle verse, huisgemaakte lekkernijen uit het La Place assortiment. Van zoete taartjes en vers belegde broodjes tot frisse salades en een heerlijke burger met frietjes. De komst van het nieuwe hotel betekent de sluiting van deze locatie op 30 mei. Het La Place assortiment verhuist begin juni 2022 naar restaurant Panorama self-service in het Reizenrijk.

5% korting voor abonnementhouders

Tip voor Efteling Abonnementhouders: op vertoon van je pas krijg je ook in restaurant Panorama self-service 5% korting. Je kunt niet betalen met je tegoed op je abonnementspas.

Opening begin juni

Vanaf vrijdag 3 juni kun je in restaurant Panorama self-service tijdens de openingstijden van de Efteling genieten van vers, huisgemaakt lekkers van La Place. Met binnen en buiten in totaal ruim 300 zitplaatsen is het de perfecte plek om even uit te rusten tijdens je dagje Efteling. De Kiosk is open voor het La Place take-away aanbod van warme- en koude dranken en huisgemaakte tussendoortjes.

Natuurlijk kun je voor een lekkere lunch of diner ook nog steeds terecht in het naastgelegen restaurant Panorama à la carte. Binnenkort wordt het menu opgefrist zodat het restaurant helemaal klaar is voor een mooie zomer.