Koop nu al je tickets voor Efteling in Concert

Gepubliceerd op 16 april 2022 om 13:37

Lezers van de Efteling Blog en nieuwsbrief kunnen vanaf vandaag al tickets kopen voor Efteling in Concert. Ben jij erbij in Den Bosch, Rotterdam of Antwerpen?

Efteling in Concert wordt een unieke muzikale én visuele reis door het heden en verleden van het attractiepark. Een sprookjesachtige ervaring om nooit te vergeten!

De 70e verjaardag van de Efteling is reden voor een heel bijzonder feest met een hoofdrol voor muziek. Het Metropole Orkest, Cinema In Concert en de Efteling slaan de handen ineen om daar invulling aan te geven: Efteling in Concert. Een magische show vol iconische Efteling-muziek brengt de betoverende Efteling-beleving naar de concertzaal.

De reguliere kaartverkoop start 16 april, maar lezers van de Efteling-nieuwsbrief en Efteling Blog kunnen vanaf vandaag al tickets bemachtigen.

Muzikale en visuele ode aan de Efteling

Tijdens Efteling in Concert wordt een muzikale en visuele ode aan het park gebracht, waarin bezoekers worden meegenomen langs memorabele hoogtepunten uit de geschiedenis van het park. Het Metropole Orkest speelt een speciaal ontwikkelde suite, waarin de muziek van de Efteling voor iedere bezoeker op majestueuze wijze tot leven komt. Van de grootse en magische sfeer van Symbolica, tot de duistere Danse Macabre van het Spookslot en van de iconische muziek van de Indische Waterlelies tot de avontuurlijke klanken van Raveleijn, jong en oud waant zich direct in de Wereld vol Wonderen die de Efteling is. Bezoekers dromen weg bij de gedragen melodieën van Droomvlucht of worden opgezweept door de Oosterse muziek van Fata Morgana. Van muziek uit de beginjaren tot nu en van de onbekende parels tot voor eeuwig aan de Efteling verbonden werken die iedereen kan dromen. Efteling In Concert bestrijkt in 70 minuten alle herinneringen aan het legendarische park en creëert tegelijk nieuwe.

Data en locaties

15 oktober 2022 – Brabanthallen | Mainstage
Matinee om 16.30 uur en avondvoorstelling om 20.00 uur 

29 oktober 2022 - Rotterdam Ahoy | RTM Stage
Avondvoorstelling 20:00 uur 

22 januari - Lotto Arena | Antwerpen
Avondvoorstelling 20:00 uur