Wel een bezoek reserveren, maar geen tijdslot meer

Gepubliceerd op 27 april 2022 om 19:54

Vanaf dinsdag 26 april 2022 reserveer je alleen nog je gewenste bezoekdag. Een tijdslot reserveren is niet meer nodig.

Heb je een dagje Efteling op de planning staan? Dan hebben wij goed nieuws. Om de Efteling te kunnen bezoeken heb je vanaf dinsdag 26 april 2022, geen tijdslot-reservering meer nodig. Abonnementhouders en verblijfsgasten hoeven nog steeds geen bezoekdag te reserveren.

Veelgestelde vragen

Ik heb al een tijdslotreservering voor een dagje Efteling staan? Moet ik iets doen?
Wat leuk dat je binnenkort de Efteling komt bezoeken. We hebben jouw tijdslotreservering automatisch omgezet in de bezoekdag-reservering. Je kunt dit direct terugzien in je Efteling-account op onze website en in de Efteling-app

Hoe kan ik een bezoekdag reserveren?
Je kunt jouw bezoekdag reserveren via de volgende pagina. Tip: wil je in een weekend komen? Wacht dan niet te lang met reserveren!  

Waarom moet ik nog steeds een bezoekdag reserveren?
De tijdssloten zijn tijdens de coronacrisis geïntroduceerd om drukte bij de hoofdentree te voorkomen. Op dit moment kunnen we weer meer gasten tegelijk door de poorten naar binnen laten gaan. De tijdssloten zijn daardoor niet meer nodig. Het is nog steeds nodig om een bezoekdag te reserveren. Als je een reservering maakt, kunnen we ons nog beter voorbereiden op jouw bezoek! 

Kan ik mijn bezoekdag-reservering ook wijzigen?
Het is niet mogelijk om je reservering te wijzigen naar een andere datum of een ander gezelschap. Het is natuurlijk wel mogelijk om je reservering te annuleren en vervolgens een nieuwe te maken. 

Hoe annuleer ik mijn bezoekdag-reservering?
Is er onverhoopt iets tussengekomen en kun je niet meer naar de Efteling komen? Dan kun je jouw bezoekdag-reservering annuleren, zodat deze vrij komt voor anderen. Dat kan via je Efteling-account in de Efteling-app of via de link in je bevestigingsmail. Let op: entreetickets worden niet geannuleerd tijdens het annuleren van een tijdslot. Wanneer je de Efteling op een andere dag wil bezoeken, kies je, na het annuleren van je huidige bezoekdag-reservering, voor de optie ‘Ik heb al entreetickets’

Is mijn ticket nog geldig?
Heb jij een ticket gekocht bij de Efteling, via efteling.com of via een partner dat geldig was tijdens de sluitingsperiode van 19 december 2021 t/m 25 januari 2022? Dan is de geldigheid van je ticket verlengd tot en met 13 mei 2022. Lees meer over de geldigheid van tickets.