Feestelijke zomeravonden in de Efteling

Gepubliceerd op 1 juli 2022 om 12:24

De Efteling is tijdens een zomerse avond misschien wel op haar allermooist. In juli en augustus kun je daarom echt élke avond genieten van de attracties en sprookjes!

Wist je dat je deze zomer ook een avondje naar de Efteling kunt met een voordeliger ticket? Dat is pas een uniek avondje uit! Het is echt élke dag mogelijk in juli en augustus, dus doordeweeks én in het weekend. Het voordelige avondticket, Ticket Maan, kost € 25,- geeft je toegang tot de Efteling van 18.00 uur tot sluitingstijd, meestal 22.00 uur. Om de Efteling te bezoeken heb je naast een geldig ticket ook een reservering nodig. Als je nog geen ticket hebt, kun je deze bestellen tijdens het reserveren.

Wat is er te doen tijdens de zomeravonden?
Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat valt er in de Efteling iets te beleven. Natuurlijk zijn de attracties open en kun je heerlijk ronddwalen in het Sprookjesbos. Op verschillende locaties in het park komen attracties zelfs tot leven. Deze bijzondere plekken vol beleving en fantasie vind je op het Ton van de Ven Plein, Max & Moritz Plein, Fata Morgana Plein en in het spannende Ruigrijk.

Is het 's avonds druk in de Efteling?

De zomeravonden in de Efteling zijn doorgaans rustiger dan overdag. De meeste families met kleine kinderen vertrekken rond etenstijd. Tip: de eerste weken van juli hebben nog niet alle regio’s zomervakantie, dan zijn zeker de doordeweekse avonden minder druk! Alle tijd dus om tijdens zonsondegang in de achtbaan te gaan of te genieten van het uitzicht op 45 meter hoogte vanuit de Pagode.