Beekse Bergen mocht recordaantal van 1,3 miljoen bezoekers verwelkomen

Gepubliceerd op 17 januari 2024 om 19:08

Beekse Bergen mocht recordaantal van 1,3 miljoen bezoekers verwelkomen

Beekse Bergen mocht eind september al de miljoenste bezoeker welkom heten. General manager van Safaripark Beekse Bergen Rens Willemsen: "Nog nooit eerder mochten we de miljoenste gast al zo vroeg in het jaar verwelkomen. Het was dan ook vrij snel duidelijk dat we het record van 2022 zouden verbreken. We zijn ontzettend dankbaar dat we zoveel gasten een mooie dag mochten bieden!"

Het Safaripark vierde in 2023 ook de 55e verjaardag en mocht in het feestjaar ook een aantal bijzondere dieren verwelkomen. Willemsen: "Er kwamen voor het eerst in zes jaar vier gezonde leeuwenwelpjes ter wereld. Bijzonder, want 55 jaar geleden begon Beekse Bergen als Leeuwenpark. In het voorjaar deelden we het nieuws dat er drie olifanten drachtig waren. De eerste twee kalfjes zijn eind dat jaar geboren." Het derde kalfje kan elk moment ter wereld komen.

 

Het aantal van 1,3 miljoen bezoekers is inclusief alle verblijfsgasten. In april van 2023 is het Safari Hotel geopend. Willemsen: "En in december vond de eerste Light Safari plaats. We wilden met dit evenement de lichtbron zijn in de donkere dagen en dat is goed gelukt!"


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.