Een positief resultaat voor dit 2e jaar van opening tijdens de vakantie, en de aanwerving die begint voor 2024

Gepubliceerd op 23 januari 2024 om 18:52

Voor het tweede jaar op rij opende Walibi Rhône-Alpes zijn deuren voor de eindejaarsvieringen, tot grote vreugde van de gezinnen, waarvan velen het park in winterse sferen kwamen ontdekken.


Het park is sinds 8 januari gesloten voor het publiek en bereidt zich al voor op de heropening in het voorjaar met de rekrutering van nieuwe Walibianen! Het seizoen 2024 begint op 30 maart, voor een 45-jarig jubileumseizoen, met een enorm geschenk in perspectief... de komst van Mahuka, een nieuwe attractie uniek in Europa!

Ruim 42.000 bezoekers voor deze eindejaarsvakanties in Walibi

Voor deze tweede editie van Kerstmis in Walibi bewandelden ruim 42.000 bezoekers de paden van het park die versierd en verlicht waren voor de eindejaarsvieringen, vergeleken met 27.000 in 2022. Een grote vooruitgang die de wens van het park om de jaarlijkse opening uit te breiden beloont kalender om haar bezoekers steeds meer mogelijkheden en sterke bezoekervaringen te bieden rond belangrijke thema's (Halloween, Kerstmis).

Over Walibi Rhône-Alpes

Met 34 attracties en shows in 2024, verspreid over drie thematische universums, is Walibi Rhône-Alpes een pretpark dat bij elk bezoek meeslepend entertainment vol ervaringen biedt en dat het hele gezin zal bekoren. Het park Walibi Rhône-Alpes maakt deel uit van de groep Compagnie des Alpes, een belangrijke speler in de vrijetijdssector in Europa. 

www.walibi.fr

Het park maakt deel uit van het netwerk van “Iconische toeristische trekpleisters van de regio Auvergne Rhône-Alpes”.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.