Reserveer nu tot en met 1 april 2022

Gepubliceerd op 1 december 2021 om 10:00

Vanaf vandaag kun je jouw bezoek alvast reserveren tot en met 1 april 2022. Wacht niet te lang en reserveer alvast jouw favoriete bezoekdag!

Reserveer je Efteling-tickets

 

Om de Efteling te kunnen bezoeken heb je een geldig entreebewijs, een online tijdslotreservering én coronatoegangsbewijs nodig. Je kunt vanaf nu een tijdslot tot en met 1 april 2022 reserveren. Abonnementhouders en verblijfsgasten hoeven geen tijdslot te reserveren.


Openingstijden en prijzen

 

Vanaf nu tot en met 1 april hanteert de Efteling diverse openingstijden. Bekijk welke openingstijden voor jou van toepassing zijn op de dag van jouw bezoek. Let op: door de huidige coronamaatregelen kunnen de openingstijden nog aangepast worden. 

Daarnaast zijn er vanaf 10 januari 2022 nieuwe prijzen voor tickets, de voordeligste tickets blijven overigens gelijk in prijs. Ook veranderen de prijzen voor een Efteling Abonnement. Wanneer je vóór 1 januari 2022 jouw abonnement aanschaft, betaal je tot dat de 12 maanden om zijn nog de oude prijs. Koop je jouw abonnement vanaf 1 januari 2022? Dan betaal je de nieuwe prijs. 

Winter Efteling

 

Tot en met 6 februari 2022 is het Winter Efteling! Tijdens de Winter Efteling toveren we de Efteling om tot een betoverende winterse beleving. Geniet met de hele familie van de Warme Winter Weide, duizenden twinkelende lichtjes en de gezellige Vreugdevuren. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.