Aquanura met een zachte G is tijdelijk terug

Gepubliceerd op 17 december 2021 om 11:44

Vanaf 17 december kunnen bezoekers weer genieten van de sensationele watershow ‘Aquanura met een zachte G’.

The Streamers

Ter ere van de samenwerking met The Streamers op 26 december, komt tijdelijk de show ‘Aquanura met een zachte G’ terug in de Efteling. Deze versie van Aquanura is een eerbetoon aan zanger Guus Meeuwis, één van de initiatiefnemers van The Streamers. De show is vorig jaar gemaakt ten ere van het 25-jarig jubileum van Guus Meeuwis. Kan je niet wachten om de show te zien? Bekijk dan alvast de video. 

Grootste hits van Guus gecombineerd met Efteling-muziek

In ‘Aquanura met een zachte G’ hoor je een combinatie van de grootste hits van Guus en bekende Efteling-klassiekers, gearrangeerd door Audiocult. De show duurt 12 minuten. De muziek is door een groot symfonisch orkest samen met de band van Guus ingespeeld en Guus heeft alle zangpartijen opnieuw ingezongen. Hiermee is ‘Aquanura met een zachte G’ de allereerste Aquanura-show waarin zang te horen is! Hiervoor is destijds ook een volledig nieuwe water- en lichtshow ontworpen. De show van meer dan 200 fonteinen en 900 lichten versterken de muziek van Guus en de Efteling. 

 

Dagelijks te zien in de Efteling

‘Aquanura met een zachte G’ is vanaf 17 december tot en met 26 december 2021 dagelijks te zien in de Efteling. Check de gratis Efteling-app voor de actuele showtijden.