Kerst Special van The Streamers vanuit de Winter Efteling

Gepubliceerd op 17 december 2021 om 12:05

De Winter Efteling is het sprookjesachtige decor voor het kerstconcert van The Streamers! De ruim twee uur durende liveshow is 26 december gratis via een livestream te bekijken. Maak nu kans om live bij de repetitie te zijn!

 

Kerstconcert The Streamers
De in maart opgerichte band The Streamers maakt op Tweede Kerstdag een comeback. De band, bestaande uit 16 Nederlandse artiesten, treedt op 26 december op in de Winter Efteling. Kijkers kunnen vanaf 20.30 uur rekenen op een ruim twee uur durende live show. Kaarten voor de livestream zijn gratis verkrijgbaar via thestreamers.nl.

 

Nadat The Streamers dit voorjaar massaal door Nederland werden omarmd, wil de band dit keer iets teruggeven via het goede doel. Het wordt zeer gewaardeerd als je een bedrag naar keuze achterlaat in onze fooienpot. Met deze fooienpot bekostigen we de livestream en steunen we UNICEF. Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie helpt UNICEF kinderen die worden geraakt door een driedubbele crisis: corona, klimaat en conflicten. 

De Winter Efteling als sprookjesachtig decor

Begin dit jaar kondigden Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en manager Frank Lammers aan een gelegenheidsband te beginnen met als doel Nederland leuke avonden te bezorgen tijdens de lockdown periode. Na optredens vanuit Carré en vanaf Paleis Noordeinde werd de ‘Holland Tour’ op 29 mei afgesloten met een afscheidsconcert vanuit De Kuip. Door de huidige ontwikkelingen rond het virus voelden de initiatiefnemers de behoefte om opnieuw samen te komen. Guus Meeuwis daarover: “The Streamers zijn er voor Nederland en andersom was het land er voor ons toen we niet meer konden spelen. Het voelt fijn om met de feestdagen weer bij elkaar te komen. Zo kunnen we Nederland weer een mooie avond bezorgen en samen en iets teruggeven aan het goede doel”. Manager Frank Lammers vult aan: “Ik heb met de Winter Efteling een sprookjesachtig decor gevonden, en heb de band de opdracht gegeven om een gezellige mix van bekende hits, kerstliederen en feestmedleys in elkaar te toveren. Het wordt onze beste show tot nu toe!”

 

Show met 16 Nederlandse artiesten

Naast Suzan & Freek, VanVelzen, Diggy Dex, Nick & Simon, Paul de Munnik, Maan, Thomas Acda, Rolf Sanchez, Danny Vera, Ronnie Flex, Guus Meeuwis, Frank Lammers en Kraantje Pappie staan op 26 december ook gastartiesten Emma Heesters, Meau en Flemming op het podium in de Winter Efteling.

 

Tip: Aquanura met een zachte G in de Efteling

Ter ere van deze toffe samenwerking zal ook de speciale Aquanura-show met muziek van Guus Meeuwis opnieuw te zien zijn in de Efteling. Van 17 tot en met 26 december kunnen alle bezoekers van de Efteling genieten van ‘Aquanura met een zachte G’. In deze speciale versie van 12 minuten hoor je een combinatie van de grootste hits van Guus en bekende Efteling-klassiekers. Check de gratis Efteling-app voor de actuele showtijden.