Efteling vanaf 19 december 2021 dicht

Gepubliceerd op 18 december 2021 om 22:32

Vanavond, 18 december 2021, is aangekondigd dat Nederland vanaf 19 december 05.00 uur in lockdown gaat. De Efteling opent dit jaar de poorten niet meer.

Wat betekent dit voor de geldigheid van de tickets?

Ons uitgangspunt is dat je het aantal dagen dat je ticket nog geldig was, na heropening in geldigheid gecompenseerd wordt. Was jouw Efteling-ticket nog geldig tot en met 9 januari en dus nog 22 dagen geldig? Dan krijg je vanaf heropening nog 22 dagen de tijd om ons park te bezoeken. Let op, dit is alleen van toepassing op tickets gekocht voor een bezoek in 2021.

Wat betekent dit voor onze verblijfsgasten?

Alle toekomstige reserveringen tot en met 14 januari 2022 worden geannuleerd door de Efteling. Iedereen ontvangt een digitale voucher. Deze voucher is tot en met 21 december 2022 in te wisselen. 

Wil je toch graag overnachten in de Efteling? Vanaf later vanavond is het mogelijk om een vakantiewoning in Efteling Bosrijk te boeken zonder entree voor het attractiepark. Dit is al boekbaar vanaf één overnachting. Je moet hiervoor dus wel een nieuwe reservering maken. Doe dit vooral online, telefonisch zijn we minder goed bereikbaar verwachten we.

Overnacht je dit weekend in één van de Hotels of Resorts van de Efteling? Dan begrijpen wij heel goed dat je veel vragen hebt na de persconferentie van vanavond. Hoewel de Efteling vanaf morgen gesloten is, mag je wel gewoon blijven slapen. Je krijgt in ieder geval één Efteling-ticket per persoon als compensatie. Loop hiervoor even langs de receptie. Ook voor andere praktische zaken, zoals het geplande ontbijt en dergelijke, kun je het best direct informatie inwinnen bij de receptie.

Theatershow CARO geannuleerd tot en met 14 januari 2022

Alle voorstellingen van de theatershow CARO zijn geannuleerd tot en met 14 januari 2022. Natuurlijk word je hiervoor gecompenseerd. Reguliere tickets worden automatisch terugbetaald. Heb je een show bij je verblijf geboekt, dan wordt het bedrag toegevoegd aan het tegoed op de digitale voucher.