Acht nieuwe Efteling-verzorgingsproducten

Gepubliceerd op 25 juli 2022 om 19:38

Van bodywash tot handzeep en van geurkaarsen tot geurstokjes. De nieuwe geurlijn van de Efteling en The Gift Label ligt deze week in de souvenirwinkels.

Oók in de hotelkamers

De nieuwe verzorgingslijn van de Efteling bestaat uit acht verschillende producten van The Gift Label. Allemaal voorzien van een sprookjesachtig Efteling-etiket. Er is een lichaamsverzorgingslijn met handzeep, handlotion, bodyfoam, bodywash en shampoo. De home-lijn bestaat uit geurstokjes, roomspray en de geurkaars. Een aantal van deze producten wordt los verkocht in de souvenirwinkel Efteldingen in het park en bij de verblijfslocaties. Er zijn bovendien ook gift-sets verkrijgbaar. Een leuk cadeautje voor thuis!
Extra leuk: de shampoo, bodywash en handzeep vind je na de zomer ook in de hotelkamers van het Efteling Hotel en de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. Zo ruik je al heerlijk als je dagje Efteling begint.

Verschillende geuren

In de verzorgingslijn komen vier verschillende geuren terug. De warme geur ‘Kumquat & Bourbon Vanilla’ met sporen van kaneel, gember en vanille ruik je in de handzeep en handlotion. In de bodywash, bodylotion, shampoo en showerfoam ruik je de fruitige geur ‘Mandarin Musk’, waarin je niet alleen verschillende fruitsoorten ontdekt maar ook de warme geur van cedar en amber. ‘Fresh cotton’ is een frisse geur met citrus en jasmijn, perfect voor de geurkaars (100 gram). ‘Pomelo & Black Pepper’ geurt kruidig naar een combinatie van pomelo en zwarte peper. Deze ruik je in de geurstokjes, de geurkaars (75 gram) en de roomspray.