Extra entertainment de komende vijf weken

Gepubliceerd op 7 augustus 2022 om 20:34

Geniet de laatste weken van de Zomer Efteling nog vaker van de verschillende entertainment-acts én Efteling-muzikanten!

Ben je deze zomer al naar de Efteling geweest? Dan heb je vast een ‘elfie’ gemaakt met de Droomvlucht elfjes in de Elfentroon! Durfde je ook een high five te geven aan de reusachtige Djinn op het Fata Morgana Plein?

Efteling Muzikanten

Vanaf 1 augustus zijn de Efteling Muzikanten weer dagelijks regelmatig te zien en horen van 16.00 tot 21.00 uur. De eerste uren spelen zij in Ruigrijk en tussen 20.20 uur en 21.00 uur op het Hartenhof bij Symbolica. Deze muzikale virtuozen bespelen hun instrumenten én het publiek. Ze zijn theatraal, komisch en elk lied is een happening op zich. Er wordt meerstemmig gezongen en voor speciale gelegenheden hebben ze altijd wel een liedje paraat. Het repertoire bestaat, naast Efteling-nummers, uit bekende Nederlandstalige en Engelstalige liedjes. De Efteling Muzikanten zijn om naar te luisteren én te kijken. En met de Tombola bepaal je zelf het volgende lied!

Ontmoet & begroet in het prieeltje

Vanwege de gewijzigde looproute in het entreegebied vind je de Efteling-bewoners vanaf 10.00 uur tot 13.00 uur in het prieeltje van de Sprookjessprokkelaar, vlakbij het Sprookjesbos. Vanaf 13.00 uur zijn ze te zien in het Sprookjesbos of op de Speelweide. Zwaai ze gedag of ga samen met ze op de foto.

Pechhulp in Ruigrijk

Heb jij de Wegenwacht-auto al gespot in de Efteling? De Oude Tuffer takelwagen van de Wegenwacht rijdt speciaal voor jou rond in Ruigrijk. Lekke banden en storingen verhelpen, maar ook veters strikken, pleisters plakken, en meer. Kortom, deze Wegenwacht regelt het wel en helpt iedereen weer op weg. De Wegenwacht-auto rijdt vanaf nu ook ’s avonds een extra rondje.