Proost samen met ons eigen Toverland-biertje

Gepubliceerd op 7 augustus 2022 om 20:48

Ben je een echte bierliefhebber? Dan val je met je neus in de boter! Op zaterdag 9 juli lanceren we ons eigen Toverland-biertje: Magical Beer! In dit magische brouwsel proef je echt onze magie, dus dat wordt proosten! Géén 18, géén alcohol.

Roy Vercoulen vertelt enthousiast over het bier: ''Magical Beer is een blond biertje en daardoor een smaakmaker voor iedereen. De moutsmaak is niet overheersend en heeft een verrassende honingtoets. Het is fris en makkelijk doordrinkbaar. Een allemansvriend die perfect past bij een dagje Toverland, maar ook thuis. Het biertje is geschikt voor alle seizoenen!''. Magical Beer bevat 6,5% alcohol en is het lekkerste wanneer je hem opentrekt bij 6 tot 8 graden. Bewaar hem dus vooral even in de koelkast, voordat je hem echt gaat drinken. Het blikje heeft een inhoud van 330ml.

Het Magical Beer bestaat uit hop, graan, gerstemout, water en natuurlijk een sprankel magie! Juist dat maakt het biertje natuurlijk zo bijzonder. Het Toverland bier wordt gebrouwen bij 100 Watt Brewery, de stadsbrouwerij van Eindhoven. Roy vult aan: ''Er was meteen een klik met de brouwerij, dus het proces ging als een speer''.

We lanceren het Magical Beer op een speciaal moment, namelijk tijdens de exclusieve avond voor onze abonnementhouders: de Magic Member Night op 9 juli. Hierdoor kunnen onze meest trouwe gasten voor het eerst samen klinken met het nieuwe Toverland-bier. Vanaf 19:00 uur zal deze verkrijgbaar zijn op verschillende locaties in het park. Drink je het biertje ergens in Toverland? Laat van je horen via Untappd!

Een bijzonder verzamelobject
Dit biertje in een compleet zwart blikje met bijzondere wikkel is echt een verzamelobject. De voorkant van de wikkel toont een gedeelte van de bijzondere skyline van Toverland. Zo zie je op deze variant bijvoorbeeld prominent vuurtoren Solaris, lanceerachtbaan Booster Bike, Dwervelwind, zweefmolen Djinn en schommelschip Scorpios. Over een tijdje brengen we een nieuwe batch uit, waarbij weer een nieuw gedeelte van de skyline te zien is. Uiteindelijk kun je met het derde blikje de skyline compleet maken.

Waar verkrijgbaar?
We serveren het gloednieuwe Toverland-biertje op diverse plekken in het park voor €4,50. Kies een heerlijk zonovergoten terrasje uit in het park of trek je terug in de schaduw van de Magische Vallei. In het park vind je hem o.a. terug bij foodcourt Katara Plaza, dichtbij Katara – Foutain of Magic. Daar introduceren we zelfs een nieuw menu: Burgers & Beer. Bij dit burgermenu zit de Magical Beer inbegrepen voor €15,-. Het bier is ook los verkrijgbaar bij souvenirshop Mundo Magica.

Natuurlijk vind je hem ook terug op de al rijkgevulde bierkaart van de Biergarten in het Wunderwald! Neem je even rustig de tijd voor lunch of diner bij The Flaming Feather? Neem er dan vanaf 9 juli ook een Magical Beer bij. Bij zowel The Flaming Feather als de Biergarten serveren we hem in een bijzonder en bijbehorend Toverland-glas. Helemaal fan van Spirello en liever 'on the go'? Ga dan voor de exclusieve Magic Member Deal die alleen op 9 juli verkrijgbaar is. Bij de verkoopkramen in het buitengebied van het Wunderwald én in de Magische Vallei kun je dan gaan voor de heerlijke combi-deal: Spirello XL met kaassaus en Toverland-bier voor €7,50.