Nieuwe set pins Wereld van Sindbad

Gepubliceerd op 27 januari 2022 om 09:23

Ter ere van de opening van de Wereld van Sindbad komt er op zondag 30 januari een nieuwe set pins in het thema van Sindbad uit!

Dit zijn de drie pins in deze set

Het astrolabium is een instrument waarmee Sindbad zijn positie op zee bepaalt, op basis van de positie van de sterren. Deze pin met nummer EPP-438 heeft een draaiende wijzer. Het logo van de Wereld van Sindbad is de tweede pin. Deze pin heeft EPP-nummer 439. De laatste pin in deze serie is een pin met lantaarns, deze pin met EPP-nummer 440 heeft drie hangertjes.

De pins worden per set van 3 stuks verkocht, in een oplage van 2.600 sets. De prijs is € 17,50 per set. Om iedereen de kans te geven deze pins te bemachtigen worden er zondag 30 januari tussen 11.00 en 12.00 uur bonnetjes uitgegeven bij het souvenir chalet naast Efteldingen. Tussen 12.00 en 14.00 uur kun je de pins met jouw bonnetje bij een mobiel verkooppunt in de buurt van de Wereld van Sindbad kopen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw pins voor deze tijd verkocht worden. Na 14.00 uur vervallen de reserveringen op bonnetjes en sluit het mobiele verkooppunt bij de Wereld van Sindbad. Vanaf dat moment is er vrije verkoop bij souvenirwinkel In den Ouden Marskramer.

 

Voor ieder uitgegeven bonnetje worden er 3 sets vastgehouden. Heb je geen bonnetje? Dan kun je gebruik maken van de vrije verkoop, zolang de voorraad strekt. Pins die apart zijn gelegd voor uitgegeven bonnetjes en na 14.00 uur niet opgehaald zijn, gaan in de vrije verkoop.  

 

Abonnementhouders krijgen op vertoon van hun pas 5% korting. Abonnementhouders die nog tegoed op hun pas hebben staan, kunnen de pin hiermee betalen. De actie waarmee je € 1,- korting kreeg op pins bij vertoon van de Pardoes keycord is per 2022 vervallen en dus niet meer geldig.