Feestelijke opening Efteling Wonderland!

Gepubliceerd op 29 maart 2022 om 20:48

Vandaag opent een nieuw, tijdelijk sprookje op de Speelweide om onze 70e verjaardag te vieren: Efteling Wonderland. Tot en met 3 oktober nodigen we al onze gasten uit op het maffe verjaardags-theefeestje, dat op geheel eigen wijze georganiseerd wordt door de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. 

Via het konijnenhol naar de moestuin

Voor het eerst in de Efteling-geschiedenis worden bezoekers zelf onderdeel van een sprookje. Via het konijnenhol kom je terecht in de moestuin van de Maartse Haas. Daar is de hele dag door wat te beleven en er is altijd vrolijke muziek. De Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas nodigen de bezoekers als eregasten uit aan de feestelijk gedekte theetafel, vol theekopjes, taartjes en feesthoedjes. Wie oplet ziet dat zeven stoelen gereserveerd zijn voor Efteling-bewoners. Samen maken ze er een gezellige boel van met rijm, zang en dans. Rondom de feesttafel en in een aantal wonderlijke tafereeltjes kunnen gasten grappige foto’s (van zichzelf) maken. Je mag op ieder moment aanschuiven en weer vertrekken.

Speciale jubileum-souvenirs en een bijzonder horeca-assortiment

In de moestuin van de Maartse Haas bevinden zich ook een souvenirkraam met de mooiste 70 jaar Efteling-souvenirs én het Efteling-feestservies van Blond Amsterdam. Daarnaast zijn in Efteling Wonderland ook alle ingrediënten voor een heerlijk theefeestje verkrijgbaar. Van het speciale verjaardagsgebakje tot bubble tea en van een high tea met zoete lekkernijen tot een hartige corndog.


Bekijk hier de foto's van Efteling Wonderland